Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Siistin koirien sivuja, joten siksi joidenkin koirien sivut näyttävät erillaisilta kuin toisten ^^

Posti

En ala tänne laatimaan erillistä sääntölistaa, sillä oletan että kaikki osaavat käyttäytyä ja olen ehkä hippusen laiska. Mikäli viesti on mielestäni asiaton, poistan sen stten ihan itse, eipä se minulta paljoa vaivaa vie. Mikäli mainostat sivujasi, mainostan omiani sinun vieraskirjassasi. :)

Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.06.2017 12:19
Joystormissa järjestetään 4. heinäkuuta kahdet kisat, koiratanssia ja tokoa. Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kokoiset koirat!

Vastaus:

Jos ehtisin saada edes parille koiralle noi kisakalenterit tehtyy ennen sitä hmm..

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.06.2017 11:47
Hei! Joystormin C-pentue on syntynyt, käyhän hakemassa oma pentusi!

Vastaus:

Jeps ^^

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/

20.06.2017 15:22
HappyHowlin A-pentue!

Emä: evm-sukuinen, soopeli Delia
Isä: evm-sukuinen, tricolour Fasu
Syntyy: 1.7.2017

Varaajia otetaan vain neljä, joten pidä kiirettä jos tahdot oman colliesi!

Vastaus:

Katsotaan, katsotaan.. ^^

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

17.06.2017 14:19
17. kesäkuuta v. 2017
Hyvää kesäkuuta sinulle yhteistyöläinen! ♥

Olenkin viimeksi kirjoittanut kirjeen huhtikuussa, toukokuu näkyi jääneen välistä. Tämäkin kirje tulee hiukan myöhässä, mutta ei se mitään - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Toukokuussa Joystorm tosiaan koki pienen kasvatusrotujen karsinnan ja kasvattamiksemme roduiksi valikoituivat ainoastaan bordercollie ja saksanpaimenkoira, kuten edellisessä kennelissäni Conduitissa. Siirsin usean muun rotuisen koiran toiseen, uuteen kenneliini HappyHowliin, jota pidämme poikaystäväni kanssa ja siellä niillä on nyt parempi koti, kuin Joystormissa, jossa ne eivät välttämättä edes saisi pentuetta ja olisivat olleet toissijaisia kisakoiria. Sen lisäksi meille on tullut nyt useita uusia koiria, enimmäkseen bordercollieita ja sakemanneja, mutta lisäksi meille muutti myös groenendael Penny Chiliérasta, siperianhusky Rausku Nuvemista ja springerspanieli Stella tuontikoirana. Myös C-pentue meillä on tiedossa tämän kuun lopulle rodusta bordercollie, varaajat siihen tulivat jo täyteen. Hoitajia on tullut myös pari uutta ja siitä olen iloinen, heille järjestetään viikon pituinen kesäleiri kesäkuun ja heinäkuun vaihteeseen!

IRL menee erittäin hyvin, elämä kulkee tällä hetkellä hyvin raiteillaan ja olen syönyt jo nyt niin paljon jäätelöä, että tulen varmaan lihomaan 50 kiloa xD Yhdellä leirillä ehdin jo käydä ja tulossa on myös kaksi tai kolme lisää, riippuen otetaanko eräälle lastenleirille isosia tänä vuonna. Leirit ovat todellakin kesän kohokohtia! Talviturkkikin tuli jo heitettyä ainakin melkein, en tosin käynyt sukelluksissa asti kun vesi oli niin kylmää :o

Toivon että juuri sinun kesäkuusi jäljellä oleva puolikas sujuu hyvin!

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä! :)

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

15.06.2017 10:05
Hei, tänne lähtee vika C-pentu! Kiva että kiinnostuit ja suunnitelmatkin kuulosti hyvältä :)

Vastaus:

Jes, kiva juttu 8)

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

13.06.2017 19:11
Joystormiin on tulossa C-pentue rodussa bordercollie, ajattelin vinkata pariin kenneliin, jospa viimeiselle penskalle löytyis ottaja ;3

Vastaus:

Ja kävin nappaamassa sen viimeisen ^^

- Ewe

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.06.2017 15:30
Heips! Trixie lähtee tietysti tänne, narttu muutti vasta vähän aikaa sitten meille edellisen omistajan todetessa, ettei hänen kennelinsä ole tarpeeksi aktiivinen paikka Trixielle, joten minä en ehtinyt tekemään pikkuiselle vielä sivuja, tästä kuitenkin löytyy sen edelliset sivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/?cat=45

Ilmoitathan sitten uudet sivut vielä meille!

Vastaus:

Juu ilmoittelen :)

- Ewe

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.06.2017 14:48
Chiliéra alkaa kasvattamaan pelkkiä bordercollieita, joten suurin osa koirista on nyt myynnissä. Ne eivät kuitenkaan maksa mitään virtuaalirahaa tai muuta, senkun ilmoittaudut halukkaaksi ja ilmoitat myöhemmin koiran uudet sivut. Kävisitkö kurkkaamassa, josko teidän laumaanne mahtuisi vielä yksi karvakorva?

Muiden rotuisten pentujeni kasvattajat huomio! Ei syytä huoleen, pidän toki itselläni kaikki sukua omaavat muun rotuiset koirat, myyn vain evm-sukuiset. :)

Vastaus:

^^

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

13.06.2017 13:47
Joystormissa järjestetään 21. kesäkuuta BH-koe ja rallytokoa, tervetuloa osallistumaan!

Vastaus:

Jospa me ehittäis osallistua ^^

- Ewe

Nimi: Sparkle
Kotisivut: http://parhippa.net/virt/hm/uutiset/2017/0706.php

09.06.2017 22:23
Heippa! :)

Terveiset Hiljamielestä!

Meidän uudistunut osoite on nyt viimein virallistunut, ja te ootte lämpimästi tervetulleita tutustumaan meidän uusiin tuuliin! Linkin takaa löydät meidän "avajaiskinkerit", joihin lukeutuu virallisten kilpailujen lisäksi myös muutama bordercolliepentue... ;) Sanontahan menee "ei yhtä ilman kahta"... eli ei muuta kuin sitä mieluisinta pentua valkkaamaan!

Ilmoittelethan, mikäli pikkuinen pentu (tai kaksikin) yhtään kiinnostaisi!

<3 Sparkle / Hiljamielen bc't

Vastaus:

Varailinkin jo yhden pennun sieltä ^^

- Ewe

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

04.06.2017 07:55
*Postiluukun kolahdus*

Kesäiset terveiset sinulle, rakas yhteistyöläinen!

Viime kuussa en jotenkin saanut ollenkaan aikaiseksi kirjoittaa yhteistyökirjettä, joten hyvitän sen kirjoittamalla tänään kahden kuukauden edestä. Kenneli ei ole ollut hiljaiselolla kirjeen puuttumisesta huolimatta, päinvastoin! Kenneli on ollut melko aktiivinen, muutamat epäviralliset kisatkin tuli toukokuun lopulla järjestettyä ja uusia koiranpentuja on tullut haalittua ihan hirveän monta kappaletta :D Nyt on kuitenkin pentuilusta hetken tauko, että pienet saavat rauhassa kasvaa ennen kuin omat pentuseni astuvat maailmaan. Suurin osa pennuista on alle luovutusikäisiä, mutta niille on hankittu huolehtivat sijaisemot ja ne pärjäävät kyllä. Muutkin koirat voivat hyvin ja ovat saaneet kuluneiden kuukausien aikana kisailla aktiivisesti epävirallisissa kisoissa, kun kutsuja tuntuu tulevan vähän joka suunnalta koko ajan :D Kennelillä on siis mennyt viime aikoina hyvin ja siellä on ollut aktiivista, mutta ainakin näin kesäloman alussa tilanteeseen on tulossa muutosta. Ylläpidon toiminta taukoilee kiireiden vuoksi, joista kerron IRL-elämästäni kertovassa osiossa tarkemmin, mutta kenneli pysyy silti auki siltä varalta, että joku haluaa terveisiään nakata vieraskirjaan :) Pidemmittä puheitta siirrytäänpä sitten IRL-osioon.

Toukokuussa on ollut hieman kiireistä, kun oli viimeisiä kokeita ja koulurutistuksia ennen kesälomaa. Yhden viikonlopun kuun lopussa vietinkin Rovaniemellä, kun kävin elokuvissa ja yhdellä keikalla kaverini kanssa. Nyt on sitten se kuuluisa kesäloma alkanut, vaikka ilmat eivät oikein puhu sen puolesta, mutta mulla ei hirveästi lomaa vielä näin alussa ole :D Tänä iltana lähden jo valmistelemaan rippileiriä, jolla olen isosena, ja siellä tuleekin kulutettua koko ensi viikko sunnuntaihin asti. Rippileirin jälkeen heti tiistaina pitääkin palata samaan leirikeskukseen valmistelemaan muutaman päivän mittaista lastenleiriä, jonka jälkeen ehdin taas pari päivää olla kotona ja palata vielä yhdelle lastenleirille samaan paikkaan :D Sen lisäksi kesääni mahtuu vielä autokoulun aloittaminen, syksyn ylioppilaskokeisiin valmistautuminen ja kuntamme tarjoamat kahden viikon kesätyöt heinäkuun alussa. Lomailu jää siis vähemmälle tehtävien asioiden runsauden vuoksi, mutta ainakin tulee vaihtelua sille koulunpenkin kuluttamiselle :D Tästä syystä kirjoitan kennelilleni tervetulosivun, jossa kerron omista kiireistäni ja huomauttelen vieraskirjan vastaamattomuudesta, mutta sivut pysyvät auki ja siellä saa normaaliin tapaansa käydä vieraskirjassa asioimassa. Hoitajille annan tarkempia ohjeita, vaikka heitä ei kovin monta olekaan, koska he saattavat kuitenkin taukoilustani huolimatta haluta kirjoittaa. Mulla pitää siis kiirettä IRL ja kenneli jää hetkeksi sivummalle, mutta ei hätää, kyllä se pystyssä pysyy!

Pidemmittä puheitta toivotan teille oikein mukavaa alkukesää ja loman jatkoa, toivottavasti ilmat vielä paranevat ja lämpenevät ympäri Suomea! Mikäli et ole kirjettäsi vielä kirjoittanut, niin ottaisin sen mielelläni vastaan luettavaksi <3

Terveisin Ushma, Sateenkaaritaivas

Vastaus:

Kiva kuulla kuulumisia teiltä! :) Me ollaankin jo kirje kirjotettu ^^

- Ewe

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/hm/index.htm

02.06.2017 23:03
Narvikiin tulossa 2 saksanpaimenkoira-pentuetta!

Meille olisi luvassa kahdesta yhdistelmästä saksalaisia, työlinjaa edustavia etälamauttimia.
Tärkeimpänä seikkana olisi löytää mahdollisimman pitkäaikaiset ja aktiiviset kodit. Kisailtiin koirien kanssa sitten virallisissa-, tai epävirallisissa kilpailuissa. :)

Jokaiselle pennulle lähtee mukaan jalostusoikeus, otan molempiin pentueisiin korkeintaan 4varaajaa.

M-PENTUE
i. Show 'Em the Ropes of Vicinity
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rolli.htm

e. HELL Monroe's est Grammatik
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/gramma.htm
--

N-PENTUE
i. HELL Monroe's Left Unfinished
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rontti.htm

e. HELL Monroe's Jellyhead
Sivu: http://kaiserschnauzers.net/sparkle/nh/koirat/pippa.php

Jos juuri sulta löytyy tilaa yhdelle natsipahaselle, niin ota yhteyttä sähköpostitse! (Narvikista ei vieraskirjaa löydy, s-posti löytyy "Nimi"-kohdasta) TAI karvaturrit-foorumilla, jos tunnus sinne löytyy. :)

Vastaus:

Ei me nyt ehkä tälläkertaa oteta ^^

- Ewe

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

01.06.2017 23:25
Tervetuloa osallstumaan Eugenen Kesäkuu on Tokokuu-kisakuuhun! Epävirallisia Tokoiluja järjestetään neljä, jokaisessa on luokkina ALO, AVO, VOI sekä EVL. Ilmoittauduthan pian mukaan!

Kilpailut järjestetään 10.6. 12.6. 14.6. sekä 16.6.

~Mirror

Vastaus:

Katsotaan jos ehditään ilmoittautua :)

- Ewe

Nimi: Emilia~
Kotisivut: http://silvermoonlight.suntuubi.com

27.05.2017 20:55
Hei! Tulin kyselemään sopisiko linkinvaihto? Vastaus mieluiten vieraskirjaani, kiitos. ^^

Vastaus:

----->

- Ewe

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

27.05.2017 20:02
Uskon, että Pila saa täältä todella hyvän kodin, vaikka Chipie ei tällä hetkellä mikään aktiivisin olekaan. Aussi voi siis ihan hyvin muuttaa tänne. Muistathan ilmoitella sivuja meille päin?

Vastaus:

Juu yritän saada tänään tehtyä :)

- Ewe

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

27.05.2017 07:08
Aprillin virtuaalikennel lopettaa kiinnostuksen puutteen vuoksi, joten kaikki koirat myydään. Tule toki katsomaan, jos löytäisit jatketta omaan laumaasi!

Salama kiittää ja kumartaa menneestä ajasta

Vastaus:

Eikäääää :(

- Ewe

Nimi: Rölli
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com//

26.05.2017 16:06
Tämä on mainos.

Löytyykö suntuubista enää ihmisiä, keitä kiinnostaa muutkin eläimet kuin kissat? Meillä olisi tähän tarjota koiraihmisille roolipeliä.

Supravi on vieraskirjapohjainen koiraroolipeli. Se on lämminhenkinen, aloittelijaystävällinen ja pieneen porukkaan pääsee helposti mukaan. Supravin tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan, Romanian metsiin, jossa kahden lauman koirat ovat valmistautumassa kesään. Castigatorin, länttä hallitsevan lauman alfatar Yönsielu on alkanut saamaan eräänlaisia hallusinaatioita, eikä kukaan tiedä, millainen lauman tulevaisuus on. Fightersin, idän lauman alfatar Tatyana taas pitää laumassaan hyvää yhteishenkeä yllä, etenkin kun laumaan sntyi uusia suita ruokittavaksi.
Kumpikin lauma tarvitsee kipeästi uutta ja vahvaa verta riveihinsä. Juonta ei ole sovittu etukäteen, vaan siihen vaikuttavat pelaajat itse - mitä tahansa voi tapahtua, milloin tahansa. Ota siis hetki aikaa, ja saavu tutustumaan Supravin villikoiriin ja pelaajiin.

Tervetuloa!

Vastaus:

:)

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/?cat=11/

13.05.2017 11:28
HappyHowl on viimein avattu ja sen kunniaksi kennelissämme järjestetään avajaiskisat! Lajeja löytyy kolme, agility, toko ja bh-koe. Ei kun osallistumaan, muista osallistua viimeistään 19. toukokuuta!

Vastaus:

Taidettiin myöhästyä :'D

- Ewe

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

10.05.2017 13:53

Tervehdys!

Sateenkaaritaivaaseen on suunnitteilla uusia pentueita ja alunperin olin kaavaillut C-pentueeksi bordercollieta, jolloin pentue tulisi vasta syksyllä. Sain kuitenkin vastikään kenneliini toisenkin australianpaimenkoiran ja aloin miettimään, olisiko kenelläkään kiinnostusta australianpaimenkoirapentuja kohtaan. Mikäli tarpeeksi kiinnostuneita on, C-pentueeksi tulisi luultavasti sitten australianpaimenkoira ja pentue voisi tulla vaikka heti tässä kuussa ja D-pentue olisi sitten suunnittelemani bortsupentue, joka ajoittuisi syksylle.

Pentueen emänä toimii kaksivuotias paimennarttu Cream, jolla on kaksi vKUMAA virallisesta agilitystä ja useita sijoituksia virallisesta tokosta, ja sen lisäksi 2. ja 10. sija epävirallisesta agilitystä ja 3. ja 7. sija epävirallisesta tokosta. Nartulta löytyy myös hyväksytty BH-koe. Pentueen isällä ei toistaiseksi ole mitään kisatuloksia, edes hyväksyttyä BH-koetta, mutta ei hätää - uros on nyt muutamiin kisoihin tässä ilmoitettu ja toivon mukaan sieltä tulisi edes joitakin tuloksia.

Kysymys siis kuuluu, rakkaat yhteistyöläiset, olisiko teillä kiinnostusta australianpaimenkoiriin? Mikäli olet kiinnostunut ja tahtoisit pennun, ilmoita asiasta Sateenkaaritaivaan vieraskirjassa. Sieltä voin sitten helposti katsoa, onko kiinnostuneita tarpeeksi ja ilmoittelen ensimmäisenä teille, mikäli pentuja tulee. Muussa tapauksessa pentuejärjestys pysyy samana - ensin syksyllä bordercollie ja ensi vuoden alussa australianpaimenkoira.

Rakkain terveisin Ushma

Vastaus:

Hmh.. :)

- Ewe

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/?cat=34

04.05.2017 20:28
Heissan! Nuvemissa järjestetään epävirallista tokoilua ja epävirallinen BH - koe 13.05.2017. Tule osallistumaan!

Vastaus:

Ei nyt valitettavasti ehditty osallistumaan

- Ewe

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/?cat=51/

04.05.2017 16:35
Epäviralliset koiratanssikisat Chilissä 10. huhtikuuta! Kaikki mukaan! ^^

Vastaus:

^^

- Ewe

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=101&lang=fi

03.05.2017 13:51
Tervetuloa osallistumaan Sateenkaaritaivaan epäviralliseen kisapäivään 28. toukokuuta! Mukana on kolme lajia - agility, toko ja näyttelyt. Luokkia löytyy varmasti koiralle kuin koiralle ja osallistumisaikaa on vielä runsaasti, mutta kehotan olemaan silti nopea.

Vastaus:

Katsotaan jos osallistuttaisiin ^^

- Ewe

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

02.05.2017 20:57
Hei!
Remenyn ylläpidon vaihdoksen ja uudistumisen myötä osa koirista etsii nyt uutta kotia. Tule ihmeessä katsomaan, jos meiltä löytyisi teille lauman vahvistusta.

Vastaus:

:)

- Ewe

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/?cat=13/lang=fi/

30.04.2017 00:56
Tervetuloa kisaamaan Eugenen epävirallisiin kisoihin! Kilpailuja on ripoteltu ympäri toukokuuta, joten ilmoittautumiseen on rutkasti aikaa! Luvassa on muunmuassa paimennusta (kaikille roduille, mutta paimenkoirille lisätään 10 ylimääräistä pistettä arvontakoneen pisteiden lisäksi), agilitya, bh-koetta ja muuta!

~Mirror

Vastaus:

:)

- Ewe

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

28.04.2017 14:31
Hei! Kävisikö linkinvaihto kennelini kanssa? :D

Vastaus:

Käy :)

- Ewe

©2017 ✩Chipie✩ - suntuubi.com