Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Siistin koirien sivuja, joten siksi joidenkin koirien sivut näyttävät erillaisilta kuin toisten ^^

Posti

En ala tänne laatimaan erillistä sääntölistaa, sillä oletan että kaikki osaavat käyttäytyä ja olen ehkä hippusen laiska. Mikäli viesti on mielestäni asiaton, poistan sen stten ihan itse, eipä se minulta paljoa vaivaa vie. Mikäli mainostat sivujasi, mainostan omiani sinun vieraskirjassasi. :)

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/

15.08.2017 16:38
Villisielussa kilpaillaan jo pian seuraavan kerran, kun 4. syyskuuta järjestetään tokokilpailut, tervetuloa osallistumaan! Mainittakoon vielä, että heti syyskuun alusta löytyy myös kaikille avoin leiri, johon kaipaillaan osallistujia.

Nimi: Cadee
Kotisivut: http://irelia.suntuubi.com/?cat=35&preview=1

08.08.2017 12:03
Aktivoiduttuani jälleen virtuaalimaailmassa on aika Irelian ensimmäiselle bordercollie-pentueelle.
emä: BH vPVA vTVA RH-E Wounded Diana Diamond
isä: vAVA vPVA VEUJW-16 Timburmenn Drottinn Skuggar
Jos kiinnostuit, niin klikkaa yllä olevaa linkkiä ja varaa oma pentusi. :)

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

06.08.2017 14:55
Joystormissa järjestetään 15. elokuuta palvelusta ja tokoa, tervetuloa osallistumaan! Myös HappyHowlissa (http://happyhowl.suntuubi.com) on rallytoko- ja flyballkisat tulossa, tervetuloa!

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/?cat=38&lang=fi

06.08.2017 07:55
Villisielussa järjestetään 15. elokuuta epäviralliset agilitykilpailut. Luokkia löytyy varmasti jokaiselle. Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

04.08.2017 13:40
Joystormiin syntyy 12. elokuuta saksanpaimenkoirapentue, käy varaamassa oma pentusi!

Nimi: Vanessa
Kotisivut: http://kenneltolleri.suntuubi.com

25.07.2017 11:29
Hei!
Tolleriin on tulossa jälleen pentue!

Teema: A-pentue
rotu: Bordercollie
Emä: Better-Be-Best
Isä: Easily Lovable

Jos kiinnostaa niin käy varaamassa oma pentusi nyt!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/

24.07.2017 00:40
HappyHowlissa järjestetään 3. elokuuta palvelusta kera laajan lajivalikoiman ja kaikkien kesken tunnettua tokoa, tervetuloa katsomaan! :)

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

23.07.2017 14:53
Tervetuloa osallistumaan Joystormissa 2. elokuuta pidettäviin paimennus- ja rallytokokisoihin!

Nimi: Sadi
Kotisivut: http://kennelalweer.weebly.com/

22.07.2017 21:29
Löydytte linkinvaihtolistaltamme, joten tulin ilmoittamaan Alweerin osoitteenmuutoksesta! Uusi osoite löytyy yläpuolelta.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/

18.07.2017 13:48
HappyHowliin tulossa B-pentue ja C-pentue roduissa shetlanninlammaskoira ja valkoinenpaimenkoira!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.07.2017 17:37
Terveiset Sateenkaaritaivaasta, rakas yhteistyöläinen!

Heinäkuun alkupuoli on kennelin puolella ollut hieman hiljaista, en ole juurikaan ehtinyt päivitellä tai pyörittää kenneliä. Olen harkinnut, josko kennelin koirista pari muuttaisi Savioriin, kun en niitä aio astutukseen käyttää ja kennelille tarvittaisiin kipeästi tilaa uusille koirille. Toisaalta en kuitenkaan yhtäkään karvatassua tahtoisi alkuperäisestä laumastaan erottaa, enkä siksi ole päättänyt mitään. Pentuetta olen tosiaan loppuvuodeksi suunnitellut, mutta siihen on vielä sen verran aikaa, etten ole asiaa hirveästi mainostanut. Yhteistyöläiset ovat tietenkin etusijalla pentujen varaamisen suhteen, joten kun asia tulee ajankohtaiseksi, saatte ensimmäisinä siitä tiedon ja pääsette halutessanne nappaamaan yhden penskan mukaanne uuteen kotiin. Kenneliltä ei kuitenkaan ole paljoa uutisia, joten siirrytään IRL-puoleen.

IRL mulla on pitänyt kiirettä, joka tietysti on aiheuttanut sen, etten kennelillä ole juuri mitään ehtinyt tehdä. Olen oikeastaan koko kesän ollut kiireinen, kun on ollut leiritöitä, autokoulua ja nyt olen kaksi viikkoa ollut vielä kesätöissäkin, eikä autokoululle näy loppua kun ensi viikolla on teoriakoe ja jos kaikki sujuu hyvin, pääsen sitten varaamaan loput ajotunnit ja inssin. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja mullakin on pian kortti taskussa :D Sen eteen pitää nähdä vaivaa ja viime aikoina mun keskittyminen ja kaikki vapaa-aika on mennyt enimmäkseen autokoulujuttuihin, koska stressaan sitä asiaa kamalasti ja tahdon suoriutua siitä kunnialla. Toivotaan kuitenkin, että tää kaikki on pian ohi ja pääsen vielä rentoutumaan ennen koulujen alkua.

Mukavaa heinäkuun ja loman jatkoa teille, toivottavasti kuulen teistäkin pian, ellet ole jo kirjettä kirjoittanut! <3

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

11.07.2017 09:54
11.07.2017

"Nostat käteesi repaleisen, revityn ja kuraisen kirjeen. Saat hädin tuskin selvää kuoren tekstistä, mutta onneksi itse kirje kuoren sisällä ei ole yhtä hajalla..."

Hullunkurista heinäkuuta, hyvä yhteistyöläinen! Chiliéra on ollut hiukan hiljaisemmalla nyt kesälomien alettua, joten URL-kappaleesta saattaa tulla jopa lyhyempi kuin IRL-osiosta. Muutamat kisat on kuitenkin tullut kierreltyä, ihan hyviä sijojahan sieltä on tullut. Myös koirakarsinta tuli suoritettua tuossa kesäkuun puolella, aika hyvinhän noita koiria lähti maailmalle, mutta muutama on vielä kotia vailla. Jos ei niille heinäkuun aikana kuulu uutta omistajaa, joudun luultavasti vain raa'asti kuoppaamaan ne. Chilin uusi kasvatusrotu on siis nykyään bordercollie, kun kennelissä oli jo valmiiksi niin monta rodun edustajaa, eikä oma inspiraationi enää riittänyt muille roduille. Uusia bortsuvauvoja onkin tullut haalittua monen monta ja olen niille pentuesuunnitelmiakin jo tehnyt. Parilta penskalta puuttuu vielä sivutkin, joten nekin pitäisi joskus värkätä. Pyrin mahdollisimman erilaisiin yhdistelmiin kuin pennun sisaruksilla, tasasukuisuutta silti noudattaen. Pian onkin pentuja taas luvassa, kunhan saadaan tarpeeksi kisatuloksia! Omia kisoja en ole kiireiltäni ehtinyt järkätä, ehkä ensi viikon aikana voisi taas järkätä kun vähän tasoittuu kaikki reissut sun muut. Koirien sivuilla on nyt muuten remontti menossa, ettehän ihmettele pientä sekavuutta. :'D

Sitten voisinkin selittää, miksi minulta on jäänyt sekä touko- että kesäkuun y-työkirje väliin. Toukokuussa minulla oli vielä pari viimeistä koetta ja muutenkaan en ehtinyt ajatella kirjettä kaiken koulunloppumisstressin keskellä. Kun päästiin kesäkuuhun, tilanne tasottui ja ajattelinkin monta kertaa kirjoittaa kirjeen, mutta se jäi sitten aina vain ajatuksen tasolle. Ensimmäisellä lomaviikolla olin talkoolaisena eräässä lentopalloturnauksessa torstaista sunnuntaihin. Sinä sunnuntai-iltana tulinkin sitten kipeäksi, vaikka minun olisi maanantaina pitänyt huristaa junalla kummitätini luo. No, jäin sitten kotiin lepäämään ja pääsin vasta keskiviikkona lähtemään. Kummitädilläni on siis maitotila ja kaiken lisäksi kaikki miehet olivat rehunteossa, joten sain auttaa mielin määrin navettatöissä. :3 Perjantai-iltana huristin takaisin kotiin ja lauantai-iltana olikin jo lähtö viiden päivän mittaiselle ratsastusleirille (su-pe). Leiri oli estepainotteinen ja minulla oli kyllä hirveän hauskaa, mutten usko, että kaikkia kiinnostaisi kuulla enempää, joten jätetään asia siihen. Palattuani torstaina leiriltä, lähdimme melkein heti mökille juhannuksenviettoon. Nyt olemmekin olleet siitä asti mökillä, kunnes toissspäivänä lähdimme ruotsiin. Eilen kävimme Kolmårdenissa, upea paikka! Tänään onkin tiedossa vierailu Waasamuseossa ja tuliaistenostosessio. Illalla lähdetäänkin jo takaisin kotiin.

Eipä minulla muuta enää, hyvää kesän jatkoa ja lämpimiä päiviä! <3

Nimi: Coco
Kotisivut: http://forlesskennel.suntuubi.com/?cat=16lang=fipreview=1

02.07.2017 08:19
Tervetuloa kisamaan VVL:n alaisiin valjakkoajoihin! Kisoissa on kaksi normaalilähtöä, joihin kaiken rotuiset koirat ovat tervetulleita.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/

28.06.2017 17:20
HappyHowlissa on 5.7. koiratanssi- ja paimennuskisat, tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.06.2017 12:19
Joystormissa järjestetään 4. heinäkuuta kahdet kisat, koiratanssia ja tokoa. Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kokoiset koirat!

Vastaus:

Jos ehtisin saada edes parille koiralle noi kisakalenterit tehtyy ennen sitä hmm..

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.06.2017 11:47
Hei! Joystormin C-pentue on syntynyt, käyhän hakemassa oma pentusi!

Vastaus:

Jeps ^^

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/

20.06.2017 15:22
HappyHowlin A-pentue!

Emä: evm-sukuinen, soopeli Delia
Isä: evm-sukuinen, tricolour Fasu
Syntyy: 1.7.2017

Varaajia otetaan vain neljä, joten pidä kiirettä jos tahdot oman colliesi!

Vastaus:

Katsotaan, katsotaan.. ^^

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

17.06.2017 14:19
17. kesäkuuta v. 2017
Hyvää kesäkuuta sinulle yhteistyöläinen! ♥

Olenkin viimeksi kirjoittanut kirjeen huhtikuussa, toukokuu näkyi jääneen välistä. Tämäkin kirje tulee hiukan myöhässä, mutta ei se mitään - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Toukokuussa Joystorm tosiaan koki pienen kasvatusrotujen karsinnan ja kasvattamiksemme roduiksi valikoituivat ainoastaan bordercollie ja saksanpaimenkoira, kuten edellisessä kennelissäni Conduitissa. Siirsin usean muun rotuisen koiran toiseen, uuteen kenneliini HappyHowliin, jota pidämme poikaystäväni kanssa ja siellä niillä on nyt parempi koti, kuin Joystormissa, jossa ne eivät välttämättä edes saisi pentuetta ja olisivat olleet toissijaisia kisakoiria. Sen lisäksi meille on tullut nyt useita uusia koiria, enimmäkseen bordercollieita ja sakemanneja, mutta lisäksi meille muutti myös groenendael Penny Chiliérasta, siperianhusky Rausku Nuvemista ja springerspanieli Stella tuontikoirana. Myös C-pentue meillä on tiedossa tämän kuun lopulle rodusta bordercollie, varaajat siihen tulivat jo täyteen. Hoitajia on tullut myös pari uutta ja siitä olen iloinen, heille järjestetään viikon pituinen kesäleiri kesäkuun ja heinäkuun vaihteeseen!

IRL menee erittäin hyvin, elämä kulkee tällä hetkellä hyvin raiteillaan ja olen syönyt jo nyt niin paljon jäätelöä, että tulen varmaan lihomaan 50 kiloa xD Yhdellä leirillä ehdin jo käydä ja tulossa on myös kaksi tai kolme lisää, riippuen otetaanko eräälle lastenleirille isosia tänä vuonna. Leirit ovat todellakin kesän kohokohtia! Talviturkkikin tuli jo heitettyä ainakin melkein, en tosin käynyt sukelluksissa asti kun vesi oli niin kylmää :o

Toivon että juuri sinun kesäkuusi jäljellä oleva puolikas sujuu hyvin!

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä! :)

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

15.06.2017 10:05
Hei, tänne lähtee vika C-pentu! Kiva että kiinnostuit ja suunnitelmatkin kuulosti hyvältä :)

Vastaus:

Jes, kiva juttu 8)

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

13.06.2017 19:11
Joystormiin on tulossa C-pentue rodussa bordercollie, ajattelin vinkata pariin kenneliin, jospa viimeiselle penskalle löytyis ottaja ;3

Vastaus:

Ja kävin nappaamassa sen viimeisen ^^

- Ewe

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.06.2017 15:30
Heips! Trixie lähtee tietysti tänne, narttu muutti vasta vähän aikaa sitten meille edellisen omistajan todetessa, ettei hänen kennelinsä ole tarpeeksi aktiivinen paikka Trixielle, joten minä en ehtinyt tekemään pikkuiselle vielä sivuja, tästä kuitenkin löytyy sen edelliset sivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/?cat=45

Ilmoitathan sitten uudet sivut vielä meille!

Vastaus:

Juu ilmoittelen :)

- Ewe

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.06.2017 14:48
Chiliéra alkaa kasvattamaan pelkkiä bordercollieita, joten suurin osa koirista on nyt myynnissä. Ne eivät kuitenkaan maksa mitään virtuaalirahaa tai muuta, senkun ilmoittaudut halukkaaksi ja ilmoitat myöhemmin koiran uudet sivut. Kävisitkö kurkkaamassa, josko teidän laumaanne mahtuisi vielä yksi karvakorva?

Muiden rotuisten pentujeni kasvattajat huomio! Ei syytä huoleen, pidän toki itselläni kaikki sukua omaavat muun rotuiset koirat, myyn vain evm-sukuiset. :)

Vastaus:

^^

- Ewe

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

13.06.2017 13:47
Joystormissa järjestetään 21. kesäkuuta BH-koe ja rallytokoa, tervetuloa osallistumaan!

Vastaus:

Jospa me ehittäis osallistua ^^

- Ewe

Nimi: Sparkle
Kotisivut: http://parhippa.net/virt/hm/uutiset/2017/0706.php

09.06.2017 22:23
Heippa! :)

Terveiset Hiljamielestä!

Meidän uudistunut osoite on nyt viimein virallistunut, ja te ootte lämpimästi tervetulleita tutustumaan meidän uusiin tuuliin! Linkin takaa löydät meidän "avajaiskinkerit", joihin lukeutuu virallisten kilpailujen lisäksi myös muutama bordercolliepentue... ;) Sanontahan menee "ei yhtä ilman kahta"... eli ei muuta kuin sitä mieluisinta pentua valkkaamaan!

Ilmoittelethan, mikäli pikkuinen pentu (tai kaksikin) yhtään kiinnostaisi!

<3 Sparkle / Hiljamielen bc't

Vastaus:

Varailinkin jo yhden pennun sieltä ^^

- Ewe

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

04.06.2017 07:55
*Postiluukun kolahdus*

Kesäiset terveiset sinulle, rakas yhteistyöläinen!

Viime kuussa en jotenkin saanut ollenkaan aikaiseksi kirjoittaa yhteistyökirjettä, joten hyvitän sen kirjoittamalla tänään kahden kuukauden edestä. Kenneli ei ole ollut hiljaiselolla kirjeen puuttumisesta huolimatta, päinvastoin! Kenneli on ollut melko aktiivinen, muutamat epäviralliset kisatkin tuli toukokuun lopulla järjestettyä ja uusia koiranpentuja on tullut haalittua ihan hirveän monta kappaletta :D Nyt on kuitenkin pentuilusta hetken tauko, että pienet saavat rauhassa kasvaa ennen kuin omat pentuseni astuvat maailmaan. Suurin osa pennuista on alle luovutusikäisiä, mutta niille on hankittu huolehtivat sijaisemot ja ne pärjäävät kyllä. Muutkin koirat voivat hyvin ja ovat saaneet kuluneiden kuukausien aikana kisailla aktiivisesti epävirallisissa kisoissa, kun kutsuja tuntuu tulevan vähän joka suunnalta koko ajan :D Kennelillä on siis mennyt viime aikoina hyvin ja siellä on ollut aktiivista, mutta ainakin näin kesäloman alussa tilanteeseen on tulossa muutosta. Ylläpidon toiminta taukoilee kiireiden vuoksi, joista kerron IRL-elämästäni kertovassa osiossa tarkemmin, mutta kenneli pysyy silti auki siltä varalta, että joku haluaa terveisiään nakata vieraskirjaan :) Pidemmittä puheitta siirrytäänpä sitten IRL-osioon.

Toukokuussa on ollut hieman kiireistä, kun oli viimeisiä kokeita ja koulurutistuksia ennen kesälomaa. Yhden viikonlopun kuun lopussa vietinkin Rovaniemellä, kun kävin elokuvissa ja yhdellä keikalla kaverini kanssa. Nyt on sitten se kuuluisa kesäloma alkanut, vaikka ilmat eivät oikein puhu sen puolesta, mutta mulla ei hirveästi lomaa vielä näin alussa ole :D Tänä iltana lähden jo valmistelemaan rippileiriä, jolla olen isosena, ja siellä tuleekin kulutettua koko ensi viikko sunnuntaihin asti. Rippileirin jälkeen heti tiistaina pitääkin palata samaan leirikeskukseen valmistelemaan muutaman päivän mittaista lastenleiriä, jonka jälkeen ehdin taas pari päivää olla kotona ja palata vielä yhdelle lastenleirille samaan paikkaan :D Sen lisäksi kesääni mahtuu vielä autokoulun aloittaminen, syksyn ylioppilaskokeisiin valmistautuminen ja kuntamme tarjoamat kahden viikon kesätyöt heinäkuun alussa. Lomailu jää siis vähemmälle tehtävien asioiden runsauden vuoksi, mutta ainakin tulee vaihtelua sille koulunpenkin kuluttamiselle :D Tästä syystä kirjoitan kennelilleni tervetulosivun, jossa kerron omista kiireistäni ja huomauttelen vieraskirjan vastaamattomuudesta, mutta sivut pysyvät auki ja siellä saa normaaliin tapaansa käydä vieraskirjassa asioimassa. Hoitajille annan tarkempia ohjeita, vaikka heitä ei kovin monta olekaan, koska he saattavat kuitenkin taukoilustani huolimatta haluta kirjoittaa. Mulla pitää siis kiirettä IRL ja kenneli jää hetkeksi sivummalle, mutta ei hätää, kyllä se pystyssä pysyy!

Pidemmittä puheitta toivotan teille oikein mukavaa alkukesää ja loman jatkoa, toivottavasti ilmat vielä paranevat ja lämpenevät ympäri Suomea! Mikäli et ole kirjettäsi vielä kirjoittanut, niin ottaisin sen mielelläni vastaan luettavaksi <3

Terveisin Ushma, Sateenkaaritaivas

Vastaus:

Kiva kuulla kuulumisia teiltä! :) Me ollaankin jo kirje kirjotettu ^^

- Ewe

©2017 ✩Chipie✩ - suntuubi.com